Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

 

"Élj egyszerűen, boldogan és teremts olyan otthont, ami melegséggel tölti meg a szíved!"

 

Gyorsan repül az idő... Lassan 20 éve lesz annak, hogy az első teherautóval csurig pakolva elindultunk járni a vidéket vásárok után kutatva, ahol különféle háztartásban előforduló holmikat kezdtünk el értékesíteni olyanok számára, akiknek szinte nem volt más lehetőségük ilyen jellegű termékek beszerzésére. Nem telt el sok idő, munkatársaink lettek és számos autóval bővültünk. Eljutottunk külföldi gyártókhoz és közvetlenül tőlük szereztük be termékeinket, a legjobb feltételeket biztosítva ezáltal magunk és ügyfeleink számára. Mindez nagyon jó alapnak bizonyult ahhoz, hogy lehetőséget teremtsünk a vásárlásra viszonteladó partnerek számára is. Lépésről-lépésre fejlődtünk, haladtunk az eltervezett úton.

Időközben mindketten megállapodtunk, családot alapítottunk és talán itt kezdődött a mostani GOODSLAND igazi története. Előtérbe került a család, az otthon, és a szeretteinkkel töltött idő. Természetesen továbbra is fontos volt a szakmai, vagy üzleti fejlődés, éppen ezért olyan háztartási márka képe fogalmazódott meg bennük, amely túlmutat pusztán különféle termékek adásvételén. Nem csak anyagi biztonságot jelent családunk számára, hanem közvetíti mindazt, amiben magunk is hiszünk. Egy életstílus, ami arról szól, hogy a mai modern, felgyorsult világban is törekedjünk az egyszerűségre, a természetközeliségre, mint ahogy tették ezt ösztönösen mezőgazdasággal foglalkozó elődeink. Tudjunk a túlzsúfolt, pörgős hétköznapokból egy kicsit visszavonulni, feltöltődni, a szeretteinkkel minőségi időt eltölteni. Legyen az otthon az a különleges hely, ahol jó lenni, jó megpihenni, egy jó ízű ételt megenni, egy finom pohár bort meginni és mindeközben jókat beszélgetni.

GOODSLAND márkával szeretnénk ennek az életstílusnak a fenntartásához szükséges háztartási- és barkács eszközöket az ország bármely szegletében elő számára egy kattintással elérhetővé tenni. A lassan 20 éves kereskedelmi múlt és a folyamatos fejlődés okán pedig hiszünk abban, hogy olyan egyedülálló vásárlási feltételeket nyújtunk, amely által valamennyi partnerünk megtakarít.

 

Szívből reméljük, hogy Önt is partnereink körében tudhatjuk!

 

Podobni János és Lucza Attila

Alapító tulajdonosok