Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Értékrendünk


Kislány koromban a nagyanyám vidéken minden szombaton kalácsot sütött. Emlékszem milyen csodálattal néztem, ahogy kézzel dagasztja a tésztát és a különféle hozzávalók egyszer csak puha, omlós masszává állnak össze a meleg keze alatt. Még ma is érzem a frissen sült kalács illatát, ahogy rá gondolok. Nagyon finomakat főzött, rendkívül egyszerűen. Amikor egyszer megkérdeztem tőle: 


"Nagyi, hogyan tudsz mindig ilyen finomakat készíteni?" azt felelte:

"A háziasszony a lelkét főzi bele az ételekbe és ha ezt szeretettel teszi, az csak finom lehet."


Hiszem, hogy mindez nem csak a főzésről szól, hanem mind arról a gondoskodásról, amellyel egy édesanya a szeretteit szinte észrevétlenül körbeveszi. Szüntelen kutatja azokat a jól bevált módszereket és eszközöket, amelyek a család valódi épülését szolgálják. Egyszerűek, természetesek és működnek időtlen idők óta.

De ami még ennél is fontosabb, őrzi az otthon melegét, hogy a mai modern mindennapokból visszavonulva az otthon legyen az a hely, ahol igazán jó lenni, jó megpihenni, a szeretteinkkel egy jó ízű ételt megenni, egy finom pohár bort meginni és mindeközben jókat beszélgetni.

A GOODSLAND hagyományos értékek hordozója, ötvözi a jelent és a múltat. Visszanyúlik a gyökereinkhez és mindazt a jót, amely valóban boldogabbá és kiegyensúlyozottabbá teszi szeretteink életét segít beépíti a modern, felgyorsult mindennapokba. Az eszközöket és az értékeket pedig elérhetővé teszi az ország bármely szegletében élő ember számára.


Szívből reméljük, hogy velünk tartotok!


Podobni Zsuzsa